Ajankohtaista

Ilmoittaudu 26.2. mennessä linkistä tai elina.taskinen@vsfinfami.fi

Loimaan kaupunki työllistää 85 loimaalaista, vuosina 2002-2003 syntynyttä nuorta neljän viikon ajaksi kaupungin tai järjestöjen palvelukseen.

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia, ja neljän viikon jaksolta palkka
on 650 €. Nuorten valinta suoritetaan arpomalla. Sama nuori voi saada kesätyöpaikan tätä kautta korkeintaan yhtenä kesänä. Kaikki hakijat haastatellaan, jolloin voi esittää toiveita kesätyöpaikasta. Työtehtäviä on kaupungin eri yksiköissä mm. toimistoissa, päiväkodeissa, nuorisotoimen leireillä, keittiöissä, siivouspalveluissa, puistotöissä, vammaisten ja vanhusten virkistystoiminnassa sekä loimaalaisissa yhdistyksissä (esim. kyläyhdistykset, urheiluseurat, teatterit).

Hakemukset tehdään ensisijaisesti Kuntarekry –järjestelmän kautta. Hakuaika alkaa 18.2. ja hakemukset tulee toimittaa viimeistään 24.3.2019 klo 16.00.

Lisätietoja: Palvelusihteeri Marjo Kulmanen, marjo.kulmanen@loimaa.fi tai puh. 02 7611 299 (25.-26.2. klo 10-17).

Ideoi itsellesi kesätyö
Kaupunki palkkaa enintään kolme nuorta oman idean perusteella, palkka 650€. Paikkoja voivat hakea vuosina 1998-2004 syntyneet loimaalaiset nuoret. Hakemuksen tulee sisältää kesätyöntekijän oman idean tekemästään työstä, joka olisi loimaalaisia hyödyttävä palvelu tai tuote.
Lähetä hakemus 10.4.2019 mennessä nuova@loimaa.fi.
Lisätietoja: loimaa.fi/nuoriloimaa tai p. 050 387 0171.


JÄRJESTÖT

Niitä loimaalaisia järjestöjä, jotka haluavat tarjota kesätyöpaikan nuorille, pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla osoitteeseen marjo.kulmanen@loimaa.fi.LOIMAAN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS- JA ESIOPETUSPAIKKOJEN HAKU 25.2-3.3.2019

Paikkojen haku koskee 1.8.2019 alkavaa toimintakautta ja ilmoittautumista 19.8.2019 alkavaan esiopetukseen (myös yksityiset päiväkodit Nappula, Nappulapelto, Nappulakoski ja Touhula Alastaro).

Loimaan kaupungissa on käytössä sähköinen varhaiskasvatushaku ja esiopetukseen ilmoittautuminen .

Myös esiopetuksen kuljetusta haetaan 25.2.-3.3.2019. Kuljetuksen hakulomake löytyy varhaiskasvatuksen kotisivuilta kohdasta lomakkeet. Lomake palautetaan osoitteeseen: Loimaan kaupunki/Koulutoimisto, PL 129, 32201 LOIMAA.

PÄIVÄKODEISSA JA RYHMIKSISSÄ AVOIMET OVET
Ke 27.2.2019 klo 9-11 ja klo 14-16
(Nappulapellossa ja Nappulakoskella 9-11 ja 15.30-17.30)
Tervetuloa!

Tiedustelut:

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja-Leena Mäkelä, puh. 02 761 1421 (ma ja ti klo 9-11, to 13-16), vkpalveluohjaus@loimaa.fi.

Varhaiskasvatusjohtaja Heidi Kauti, puh. 02 761 1420, heidi.kauti@loimaa.fi

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja Toropainen, puh. 02 761 1422, marja.toropainen@loimaa.fi

Nappulan päiväkodin lisätietoja ja valintaperusteet www.nappulanpaivakoti.fi.

Jutun löydät uusimman Omakotiliiton jäsenlehden sivuilta 6-8.

 

 

 

Voiko nämä videot nähtyään olla ostamatta tonttia Loimaalta?

Katso tonttivideot

Lisätietoa tonteista ja alekampanjasta

 

Suomi 100 -juhlavuonna järjestetetyn kilpailun menestyneimmistä koruista on tehty LoimaaKoru-mallisto alkavan Loimaa 50v kaupunkina -juhlavuoden kunniaksi. Oheisessa esitteessä esimakua koruista, tutustu lisää koruihin ja tekijöihin LoimaaKoru-sivuilla .

 

Loimaan kaupungille on viime päivinä tullut paljon kyselyjä liittyen veteraanien palvelujen järjestämiseen ja niiden rahoitukseen. Kaupunki pahoittelee syksyn tilanteesta veteraaneille ja heidän omaisilleen aiheutunutta epäselvyyttä. Kaupunki myös varmistaa, että huolimatta valtiokonttorin lisämäärärahojen epävarmuudesta, tarvittaessa löytyy valmius osoittaa rahoitus myös loppuvuodeksi veteraanien yksityisten palveluiden järjestämiseksi.

Loimaa on tarjonnut hyvät palvelut veteraaneille ja haluaa jatkossakin panostaa niihin.

Kaupunginjohtaja Jari Rantalan tiedote: Loimaan veteraanien kotiin annettavat palvelut

 

Loimaan kaupungin kuntastrategian uudistamistyöhön liittyen toteutettiin 6.-27.9.2018 kaikille avoin kysely, joka antoi mahdollisuuden osallistua Loimaan kehittämiseen. Kyselyn avulla saatiin kuntalaisten ja myös muiden näkemys siitä, mihin palveluihin kaupungin halutaan keskittyvän ja mihin suuntaan kaupunkia tulisi kehittää. Kyselyn tuloksia käytetään uuden kuntastrategian suunnittelussa.

Suuret kiitokset kaikille 1256 kyselyyn osallistuneelle, saimme arvokasta tietoa kaupungin uutta strategiaa varten!

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 2 kpl 100 euron lahjakortteja. Onni suosi loimaalaista ja huittislaista vastaajaa, onnea voittajille!
 

Tutustu kyselyn tuloksiin

 

Lisätietoa strategiatyöstä sekä siihen liittyviä materiaaleja ja blogitekstejä löydät Loimaan 2020 Strategia -osiosta.

 

Loimaan kaupunki on aloittanut kuntastrategian uudistamistyön. Strategia on kunnan tiekartta tulevaisuuteen. Se kertoo millaisen Loimaan haluamme tulevaisuudessa.

Tutustu mistä kuntastrategiassa on kyse, miten prosessi etenee, blogikirjoituksiin, strategiamateriaaleihin ja kyselyn tuloksiin Loimaa 2020 Strategia-sivuilla.

 

 

 

 Yksityistieilta kaupungintalolla 4.10 klo 18-20

 

 

Loimaan kaupunki on koonnut kaikki tiedossa olevat paikalliset matkailukohteet ilmeisesti historian ensimmäiseen Loimaan matkailuesitteeseen. Julkaisusta on tehty kokonaisuus, joka kohteiden lisäksi tuo kuvissa ja tekstissä mahdollisimman monipuolisesti esiin Loimaan eri puolia, luo positiivisia mielikuvia ja herättää matkailijan mielenkiinnon maaseutukaupunkiamme kohtaan.

Esitettä koskevat palautteet ja kehitysideat sekä mahdollisesti puuttuvien kohteiden tiedot voi lähettää osoitteeseen: anna.mustikkamaki@loimaa.fi. Ehdotukset arvioidaan ja mahdollisuuksien mukaan huomioidaan tulevissa painoksissa.

Huomatkaa mitä kaikkea meiltä löytyykään ja kertokaa siitä muillekin!


Tutustu esitteeseen


Lasten, nuorten ja perheiden palvelut uudistuvat Loimaan seudun kunnissa. Kyselyllä kerätään tietoa millaisia toiveita palveluiden käyttäjillä on uudistuksen suhteen.

Kysely suoritetaan anonyymisti ja vastauksia käytetään Loimaan seudun lapsiperhepalvelujen kehittämiseksi.

Katso lisätietoja ja linkki kyselyyn.