Avoimet työpaikat

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen.

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.


 

 

Loimaan kaupungin sosiaalitoimessa on haettavana 21.9.2018 klo 13.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Lastensuojelun avo-ja sijaishuollon tiimissä vakituinen sosiaalityöntekijän virka. Virka tulee olemaan uusi, ja se täytetään 1.10. (tai valtuuston esityksen mukaan) alkaen edellyttäen, että Loimaan kaupunginvaltuusto hyväksyy viran perustamisen.

Loimaan kaupungin lastensuojeluun haetaan sosiaalityöntekijää, jonka työtehtäviin kuuluu lastensuojelun avo- sijais- ja jälkihuollon työtehtävät. Verkostotyöskentely on olennainen osa työtehtäviä. Loimaan kaupungin lastensuojelussa ollaan ottamassa käyttöön systeemistä työmallia, sekä perhekeskusmallia.

Lastensuojelussa työskentelevällä sosiaalityöntekijällä on tukenaan moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu 3,5 sosiaalityöntekijää sekä 3 sosiaaliohjaajaa, lisäksi yhteistyötä tehdään tiiviisti mm. muiden varhaisen tuen yksiköiden ja perheneuvolan ammattilaisten kanssa. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen.

Työyhteisössä pidetään tärkeänä yhteistyön sujuvuutta, työssä jaksamista tukevaa ilmapiiriä, joustavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Koeaika 6 kuukautta
Palkkaus KVTES
Yhteydenotot sekä lisätiedot sosiaalityön johtaja Heli Kaskiluoto puh: 040-575 4143 heli.kaskiluoto@loimaa.fi

Loimaalla 9.8.2018

 


 

 

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana

PUHETERAPEUTIN VANHEMPAINVAPAASIJAISUUS 


Puheterapeutin työ muodostuu pääasiassa lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä yhteistyöstä vanhempien, neuvolan ja päivähoidon kanssa. Perusterveydenhuollon puheterapeutin työ on itsenäistä. Tukenasi ovat terveyskeskuksemme toinen puheterapeutti ja muut ammattilaiset.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Pätevien hakijoiden puuttuessa loppuvaiheen logopedian opiskelijat huomioidaan.


Työ alkaa 18.6.2018 ja jatkuu 14.5.2019 asti, mahdollisesti pidempäänkin.

Puheterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3.600 euroa kuukaudessa ja koeaika on 4 kk. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen sijaisuuden vastaanottamista. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.


31.5. asti lisätietoja antaa vs osastonhoitaja Nina Tainio puh.02 7612226
1.6. alkaen lisätietoja antaa puheterapeutti Aino Pouru puh. 02 761 2353 tai puheterapeutti Tiia Kaljonen puh. 02 761 2373

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: palvelusihteeri Marja Rantomaa, Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa. Kuoreen tunnus ”hakemus”. Hakemuksia ei palauteta.


Loimaa 17.4.2018
vs osastonhoitaja



päivitetty: 8.8.2018