Avoimet työpaikat

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen. Avoimet työpaikat näkyvät alla olevan linkin kautta:

Kuntarekry.fi-palveluun

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.


Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen perheneuvolassa julistetaan haettavaksi  26.1.2018 klo 13.00 mennessä

PSYKOLOGIN TOIMI 1.2.2018 ALKAEN

Loimaan perheneuvola kuuluu sosiaalipalvelujen toimialalle. Perheneuvolan tehtävänä on tuottaa kasvatus- ja perheneuvontapalvelua sekä perheasiainsovittelua. Loimaan perheneuvolasta saa apua lasten kasvuun, kehitykseen ja kasvatukseen liittyviin kysymyksiin sekä perheen vuorovaikutukseen liittyviin haasteisiin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon/terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (262/2015) 5 §:n mukaisen oikeuden harjoittaa psykologin ammattia. Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkosto- ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä asiantuntijaorganisaatiossa, johon kuuluu sosiaalityön ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteri.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Koeaika on 6 kk.

Loimaa on savuton työpaikka.

Hakemukset toivotaan lähetettäväksi Kuntarekry-palvelun
kautta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa sosiaalityön johtaja Heli Kaskiluoto 040 575 4143

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana

PUHETERAPEUTIN TOIMI 26.1.2018 klo 15 mennessä

Loimaa on palvelukykyinen, runsaan 16 600 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lounais-Suomessa.

Perusterveydenhuollon puheterapeutin työ on itsenäistä. Tukenasi ovat terveys-keskuksemme toinen puheterapeutti ja muut ammattilaiset. Koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvät ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Puheterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3.600 euroa kuukaudessa ja koeaika toimessa on 4 kk. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen toimen vastaanottamista. Pätevien hakijoiden puuttuessa loppuvaiheen logopedian opiskelijat huomioidaan.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa: 2.1.18 alkaen vs osastonhoitaja Nina Tainio puh. 02 761 2226.
Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: palvelusihteeri Marja Rantomaa, Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa. Kuoreen tunnus ”hakemus”. Hakemuksia ei palauteta.


Loimaa 21.12.2017
vs osastonhoitajapäivitetty: 3.1.2018