Alpo Jaakolan patsaspuisto

Alpo Jaakolan patsaspuistossa pääset tutustumaan salaperäiseen maailmaan metsän sekä taiteen keskelle. Seuraamalla noin puolen kilometrin mittaista "Taiteen kivistä polkua" tapaat toinen toistaan mieleenpainuvampia hahmoja. Lisäksi voit vierailla Jaakolan entisessä asuinrakennuksessa Metsämökissä, veistohuoneessa sekä ateljeessa. 

Kuvataiteen lisäksi Alpo Jaakolan patsaspuistossa järjestetään konsertteja, kursseja, runoiltoja sekä muita tapahtumia. Patsaspuiston läheisyydessä sijaitsee vanhaan kuivurirakennukseen tehty galleriatila, jossa kesäaikaan voi tutustua vieraileviin taiteilijoihin.

Patsaspuistoon voit tutustua myös ryhmäsi kanssa. Varaa opastettu kierros esimerkiksi koulullesi, päiväkodillesi, työpaikallesi tai matkailuryhmällesi. 

Professori Alpo Jaakola (1929 - 1997), joka tunnetaan myös Loimaan tai saviseudun shamaanina, on Loimaan tunnetuin taiteilija. Tutustu Jaakolan taiteeseen tästä: Alpo Jaakolan taide ja elämä

Pääsymaksut: 3/2€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Meillä käy museokortti!


KESÄ 2018

Patsaspuisto on avoinna 26.5.-26.8, ti-su klo 11 – 18 (maanantaisin suljettu).
Juhannuspäivänä 23.6. suljettu.


Alpo Jaakolan patsaspuiston kesä 2018 on tapahtumarikas ja monipuolinen. Tervetuloa tutustumaan Alpo Jaakolan taiteen lisäksi patsaspuiston kesänäyttelyihin. Kuivurigalleriassa on Henri Ahtin, Markku Haanpään ja Aamu Tikkasen yhteisnäyttely Suojiin hanen harmajan. Patsaspuiston kahvilassa on esillä Loimaan kamerat ry:n yhteisnäyttely Luonnon taikaa I & II. Lisäksi on joogaa, asahia, musiikkia ja taidekursseja.

Patsaspuiston kesätapahtumat 2018

Patsaspuiston näyttelyt 2018

 

Puiston yhteystiedot

Tiedustelut ja varaukset:
02 76110 (Loimaan kaupunki)
050 311 4506 (patsaspuiston aukioloaikoina)
050 470 8767 (muina aikoina)
patsaspuisto(at)loimaa.fi


Alpo Jaakolan patsaspuisto | Aura-Pirkkatie 84 | 32200 Loimaa | www.loimaantaidemuseo.fi