Avoimet työpaikat

 

Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen vammaispalveluissa on haettavana 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TAMMIKOTIIN 

Loimaan kaupungin kehitysvammapalvelujen ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Tammi-/Mirjakodin ryhmäkodissa on tarjolla 17.6.2019 alkaen eri pituisia sijaisuuksia. Työsopimuksen jälkeen perehdytämme sinut tehtäviin. Edellytämme 18 vuoden ikää.

Yhteydenotot Tuire Äikää puh 02 761 2163 tai tuire.aikaa@loimaa.fi 

 


Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista täällä, Loimaan Lehdessä ja TE-toimiston palvelussa. Lisäksi on käytettävissä Kuntarekry.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää sähköisen hakemuksen.

Mukaan tulostuu myös muiden Loimaalla kuntatyöhön rekrytoivien tiedot.

Listan lopussa näkyy lähialueiden tarjonta.


Loimaan kotihoidossa on haettavana 6.9.2019 klo 15 mennessä

 

·         1 Lähihoitajan, varahenkilön toimi

 

Lähihoitajan toimen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 272/2005 mukainen lähihoitajan kelpoisuus.

 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja antaa: Kotihoidon hallinnollinen osastonhoitaja Kirsi Theodorakis puh. 02 761 2381.  

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen: palvelusihteeri Marja Rantomaa, Loimaan sosiaali- ja terveyspalvelukeskus, Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa. Hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus "hakemus".  

 

Loimaa 19.8.2019.

Kotihoidon hallinnollinen osastonhoitaja

 


päivitetty: 19.8.2019