Kirjastokortti


Tarvitset kirjastokortin aineistoa lainattaessa. Kirjastokortin saat esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja sitoutumalla noudattamaan käyttösääntöjä. Kirjastokortin saaminen ei riipu asuinkunnasta. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton, sen jälkeen annetusta kirjastokortista peritään 2 euron maksu. Sama kirjastokortti käy kaikissa Loisto-kirjastoissa.


Alle 15-vuotias saa kirjastokortin huoltajan kirjallisella suostumuksella.

Kirjastokortin haltija on vastuussa kortillaan lainatusta aineistosta. Alle 15-vuotiaan kirjastokortilla lainatusta aineistosta vastaa huoltaja.

Jos kadotat kirjastokorttisi, ilmoita siitä välittömästi kirjastoosi. Olet vastuussa kadonneella kortilla lainatusta aineistosta, kunnes ilmoitat kortin katoamisesta kirjastoon.

Muista ilmoittaa nimen- ja osoitteenmuutoksesta. Emme saa tietoja Väestörekisterikeskuksesta.


Verkkokirjasto


Verkkokirjaston käyttämiseen tarvitset kirjastokortin lisäksi salasanan katsoessasi omia lainojasi, uusiessasi niitä tai varatessasi aineistoa verkkokirjastossa.

Salasanan saat henkilökohtaisesti kirjastosta ja voit itse määritellä sen. Jos olet unohtanut tunnuslukusi, tallennamme sinulle uuden kirjastossa. Emme voi antaa tunnuslukuja puhelimitse tai sähköpostitse.

päivitetty: 27.5.2015