LoimaaKoru

Loimaa-korujen ainutlaatuinen tarina alkaa vuodesta 2017, jolloin kaupunki järjesti kaikille avoimen korukilpailun, jossa tuli suunnitella ja valmistaa Suomi 100 –juhlavuonna Loimaan henkeä innovatiivisesti ilmentävä uusi koru. Kilpailun suosio ja taso ylittivät odotukset, joten koruista järjestettiin myös näyttely ja yleisöäänestys. Menestyneimmät korut valittiin valmistettavaksi kaupungin käyttöön sekä myyntiin kaikkien loimaalaisten iloksi ja loimaalaisille yrityksille liikelahjoiksi.

Vuonna 2019 Loimaa kaupunkina täyttää 50 vuotta, jonka kunniaksi 1.12.2018 lanseerattiin hopeinen, näyttävä LoimaaKoru-mallisto. Korujen suunnittelijoina ja tekijöinä on voittoisa naiskolmikko Elina Kinnunen, Tarja Luhta ja Satu Palosaari. Luonto ja maalaismaisemat ovat inspiroineet jokaista heistä, mutta korusarjojen muotokieli pohjautuu omakohtaisiin kokemuksiin.

Tutustu lisää koruihin ja tekijöihin Korumallisto-sivulla  ja esitteestä.

Uutena korumallistona lanseerataan 18.5. Loimaa 50v Meininkeissä Together - we are more tammikorusarja .

Koruja on myynnissä Sarka-museon myymälässä, hanki itsellesi tai lahjaksi! Myös yrityksillä on mahdollisuus hankkia koruja lahjoiksi tai liikelahjoiksi. Yritysten tilaukset tehdään suoraan tekijöiden kautta, yhteystiedot löytyvät Korumallisto-sivulta.

Korukuvat: suunnittelu Satu Palosaari ja kuvaus Heidi Kannisto.

Kaupungin yhteyshenkilö LoimaaKoru-sarjan osalta:
Markkinointisihteeri Anna Mustikkamäki
anna.mustikkamaki@loimaa.fi
p. 02 761 4344