Nuorisotilat

Loimaan kaupungissa on neljä nuorisotilaa - yksi kaupungin keskustassa oleva Citynuokkari, Alastaron nuokkari, Mellilän nuokkari sekä Hirvikosken nuokkari. Hirvikosken nuokkari on avoinna kokeiluluontoisesti vielä syyskuun 2017 ajan. Mikäli kävijöitä riittää, tilan aukioloa tullaan jatkamaan.

Kaupungilla on myös virkistysalue ryhmien ja yhteisöjen käyttöön .

Nuorisotiloilla on käytössä NUORISOKORTTI, hakemuksen voit tulostaa täältä ja toimittaa omalle nuokkarillesi kuvan kera. Hakemuksia saa myös kaikilta nuorisotiloilta. Tässä vielä tietoa nuorisokortista.

Nuorisotilojen toimintakausi alkaa syyskuussa ja päättyy heinäkuussa. Nuorisotilojen käyttövuorot julistetaan haettavaksi elokuun alussa seuraavaa toimintakautta varten.

ILMOITUS

Nuorisotilojen käyttövuorojen hakeminen toimintakaudeksi 2019-2020

Vakinaisten käyttövuorojen hakeminen koskee seuraavia tiloja:

Nuorisotalo (Citynuokkari), Hirvikosken nuorisotila, Mellilän nuorisotila ja Alastaron nuorisotila. Haettavana ovat vuorot sekä päivä- että iltakäyttöön.

Nuorisotilojen käyttövuorot jaetaan nuorisopalveluiden oman käytön lisäksi ensisijaisesti nuorisotyötä tekevien järjestöjen ja nuorten ryhmien käyttöön.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 8.8.2019 os. PL 129, 32201 LOIMAA tai sähköisesti nuova@loimaa.fi. Hakemuslomakkeita saatavilla Loimaan kaupungin sivustolta http://www.loimaa.fi/nuorisotilat tai nuorisotoimistolta kaupungin virastojen aukioloaikoina.

Tilojen näytöstä voi sopia ja lisätietoja saa nuorisotoimistosta.

 Loimaan kaupungin nuorisopalvelut

 

 

Varausanomus varausanomus Nuorisotilat 17.doc

Varausanomus Kalikka

Leirikeskus Kalikan käyttövuorot julistetaan haettavaksi maaliskuussa ja ne myönnetään järjestyssääntöjen mukaisesti.

Kalikan järjestyssäännöt

 Lisätietoja kaikkien tilojen osalta 02 761 1230 tai nuova@loimaa.fi

päivitetty: 4.7.2019