Tehdään yhdessä Loimaa 50v -juhlavuotta

 

Juhlavuosi tuo iloa Loimaalle ja toivomme, että myös paikalliset ihmiset, yhteisöt, järjestöt ja seurat lähtevät siihen innolla ja luovasti mukaan. Toivomme uusia, jopa yllättäviäkin, eri väestöryhmiä koskevia ja yhdessä tehtyjä tilaisuuksia, tapahtumia, tuotteita tai palveluita. Tehdään vuodesta yhdessä kaikille loimaalaisille ja Loimaasta kiinnostuneille kokemuksellinen ja elämyksellinen!

Haluatteko tuottaa sisältöä juhlavuoteen?

Ilmoitattehan Loimaa 50v -juhlavuoteen liittyvistä suunnitelmistanne ja tapahtumistanne osoitteeseen loimaa50@loimaa.fi.

Ne tapahtumat, tilaisuudet, tuotteet tai palvelut, joissa on selkeästi juhlavuoteen liittyvää erityistä sisältöä, saavat käyttöönsä seuraavat asiat:

-Juhlavuoden logon materiaaleihin.
-Tapahtumatiedot www.loimaantapahtumat.fi –sivuston Loimaa 50v-osioon, johon kerätään kootusti juhlavuoteen liittyvät tapahtumat.
-näkyvyyttä kaupungin facebook-sivulla
-Tapahtuman perustiedot juhlavuoden tapahtumien koontimainokseen Loimaan Lehdessä (edellyttäen, että tapahtumia tulee riittävästi). Lisäksi jokainen järjestäjä huolehtii omalta osaltaan tapahtumien ja tuotteiden aktiivisesta tiedottamisesta ja mainonnasta.

Lisätietoja Loimaa 50v –juhlavuoteen ja tapahtumiin liittyen saa osoitteesta loimaa50@loimaa.fi.

Tehdään Loimaalle mieliinpainuva juhlavuosi ja juhlitaan yhdessä 50-vuotiasta kaupunkia!