aurinkopaneelit nurmikolla

15.10.2024

Keinusuon aurinkovoimahankkeen yleisötilaisuus 29.10.24

Keinusuon aurinkovoimahankkeen suunnittelu on edennyt lupavaiheeseen ja hankkeen luvitus on aloitettu toimittamalla Loimaan kaupungin rakennusvalvontaan suunnittelutarveratkaisuhakemus sekä rakentamiseen liittyvät rakennuslupahakemukset lokakuun alussa.

Keinusuon hankkeen etenemisen myötä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus, jossa kerrotaan hankkeesta tarkemmin. Hankkeen kehittäjä OX2 haluaa viestiä ja keskustella hankkeistaan paikallisten asukkaiden ja yhteisöjen kanssa. He toivovat, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tilaisuuteen.

Yleisötilaisuus järjestetään Loimaalla lokakuun lopussa tiistaina 29.10. klo 17 alkaen. Tilaisuudessa esitellään Keinusuon aurinkovoimahanketta, kerrotaan OX2 yrityksen toiminnasta ja vastataan mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin sekä Keinusuon hankkeesta että OX2:sta.

Paikalla ovat keskustelemassa OX2:n edustajat Saku-Matti Mäki ja Henna-Riikka Vuorinen. Tilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla klo 17:00 ja hankkeen esittely pyörähtää käyntiin klo 17:30. Tilaisuus on kaikille avoin asuinpaikasta riippumatta.

Aika: tiistaina 29.10.2024 klo 17:00
Paikka: Loimaan Työväentalo, Satakunnantie 57, 32200 Loimaa

Tervetuloa tilaisuuteen.

Tilaisuuden järjestäjä: OX2

Takaisin listaukseen