Näkymä kirkkaana kesäpäivänä Pappisten järvelle.

26.6.2024

Rannalle, sannalle uimaan ja rentoutumaan!

Vesihovin ja Hirvihovin kuntosalin sulkeuduttua kesäsulun ajaksi 1.7.-13.8.välisenä aikana, voi viilennystä helteisiin päiviin hakea eri puolilla Loimaata olevista uimapaikoista.

Nämä seuraavat ovat kaupungin ylläpitämiä virallisia uimapaikkoja.

Pappisten järven uimapaikka ja tanssilava.

Rauhallinen ja vehreä Pappisten järven uimapaikka Pappisten tanssilavan vieressä, Pappistenjärventie 42, 32300 Loimaa

Iloinen tyttö shorseissa ja t-paidassa leikkii rantavedessä Melliläjärvellä.

Vauhdikkaampaa menoa tarjoava Melliläjärven uimaranta, jossa voi viettää perheen kanssa vaikka kokopäivän erilaisten aktiviteettien parissa, Huovintie 1, 32300 Loimaa.

Loimikodin uimapaikka Alastarolla.

Alastaron uimapaikka Loimijoen varrella tarjoaa rauhallisen ja hyvän paikan virkistäytyä, Ylimattilantie 3-5, 32440 Alastaro.

Kalikan uimaranta ja grillipaikka.

Yläneellä sijaitseva Loimaan Kalikka on Pyhäjärven rannalla sijaitseva virkistysalue. Matala hiekkaranta on lapsiystävällinen ja rantasauna lämpiää saunojille tänä kesänä parittomilla viikoilla. Lue lisää virkistysalue Kalikan sivuilta.

Suomen kesäsäät vaihtelevat, mutta kelien salliessa kannattaa pitää Loimaankin hienot uimapaikat mielessä ja vietetään rentouttavia päiviä uimarannoilla oleillen, leikkien ja liikkuen. Tutustu Loimaan kaupungin ylläpitämiin uimapaikkoihin Uimapaikat-sivulla.

  • Loimaalta löytyy vielä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kuin edellä mainitut. Lue lisää mahdollisuuksista Loimaan matkailu -sivuilta.

Virkistäviä kesäpäiviä!