19.8.2024

Vastaa liikuntakyselyyn 15.9. mennessä

Loimaan kaupungin liikuntapalvelut ja tekninen- ja ympäristöpalvelut laativat parhaillaan liikuntasuunnitelmaa ja liikuntapaikkaselvitystä.

Tässä yhteydessä haluamme kuulla kuntalaisten sekä urheilu- ja liikuntatoimintaa järjestävien yhdistysten näkemyksiä ja mielipiteitä liikuntapaikkoihin ja liikuntapalveluihin liittyen.

Pyydämme kuntalaisia ja yhdistyksiä vastaamaan kyselyyn liikuntapaikkoja ja niiden kehittämistarpeita koskien 15.9.2024 mennessä.

Kyselyssä kartoitetaan miten liikuntapaikat soveltuvat eri käyttäjäryhmien tarpeisiin, ja mitä kehittämistarpeita tulee esiin niin terveyden edistämisen ja harrasteliikunnan kuin kilpa- ja huippu-urheilun näkökulmasta. Toivomme myös palautetta kaupungin liikuntapalveluihin liittyen.

Kuntalaisille suunnattuun kyselyyn toivotaan vastauksia laajalti eri kohderyhmiltä. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta 10-15 minuuttia. Yhdistysten kohdalla toivomme vain yhtä vastausta yhdistystä kohden. Kysely on avoinna 19.8. -15.9.2024.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Melliläjärven rantasaunan ja takkatuvan käyttövuoro, Vesihovin kymppikortteja ja Loimaa -tuotteita. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystiedot lomakkeelle sille varattuun kohtaan. Yhteystietoja käytetään vain arvonnan voittajien tavoittamiseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lokakuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: liikunta@loimaa.fi