Kolme oliota tekee yhteistyötä palapelin rakentamisessa

13.8.2024

Yhdistysilta 4.9.2024

Mitä vaatii yhdistyslaki? Mikä on hallituksen rooli ja vastuu? Mitä tekee puheenjohtaja tai sihteeri? Näihin ja useihin muihin yhdistystoimintaan liittyvään kysymykseen vastauksia.

Loimaan Älykkäät kylät -hanke järjestää keskiviikkona 4.9.2024 klo 17.30 alkaen yhdistysillan Loimaan Taidetalolla (Rantatie 2). Kahvitus alkaa klo 17. Yhdistysilta on suunnattu kaikille yhdistystoiminnasta kiinnostuneille sekä jo yhdistyksessä toimiville henkilöille.

Aiheena on yhdistyslain velvoitteet kansantajuisesti eli mitkä ovat vähimmäisvaatimukset sille, että yhdistys toimii laillisesti ja on oikeustoimikelpoinen. Selvitellään yhdistysten toimijoiden roolit ja vastuut ( jäsen, hallitus, puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ) ja tarvittavat dokumentit ( toimintasuunnitelma ja -kertomus, talousarvio, tilinpäätös ) ja kuullaan myös tietosuojasta ja verotuksesta. Ja tietysti illan aikana on tilaa myös osallistujien kysymyksille. Illassa asiantuntijana toimii Suomen Omakotiliitto ry:n järjestöpäällikkö Sami Toivanen.

Kahvituksen vuoksi ilmoittautumiset iltaan 1.9.2024 mennessä eija.martti@loimaa.fi tai 040 671 2583