16.9.2024

“Yksi matka viikossa” -kampanja

"Yksi matka viikossa" on Valonian ideoima kampanja, joka haastaa sinut kokeilemaan terveellisempää ja kestävämpää tapaa liikkua arjessasi – vähintään kerran viikossa.

Vaihda yksi autolla tehty matka esimerkiksi kävelyyn, pyöräilyyn, kimppakyytiin tai julkiseen liikenteeseen. Pienellä muutoksella voit lisätä liikuntaa arkeesi, säästää rahaa ja tehdä hyvää itsellesi ja ympäristölle!

Sinut on täten haastettu mukaan – ota Valonian kampanjasivun vinkit käyttöön ja mieti, minkä matkan tällä viikolla vaihtaisit kestävämpään kulkutapaan!

Kampanjaa toteutetaan yhdessä Valonian kanssa – lue lisää: valonia.fi/yksimatkaviikossa
Sivuilta löydät vinkkejä kestävään liikkumiseen eri vuodenaikoina ja kulkutavoilla.

Jos haluat olla mukana kampanjassa voit käyttää halutessasi omissa somejulkaisuissasi myös tunnistetta #yksimatkaviikossa.

Valonian kampanja edistää myös Loimaan kaupungin ilmastopolun tavoitteita. Ajankohtainen tilanne kaupungin ilmastotyöstä löytyy sivulta loimaa.ilmastopolku.fi. Verkkosivulla esitellään toimenpiteitä, joita kaupunki toteuttaa ilmastonmuutoksen hillintään liittyen.

Loimaan kaupunki on mukana erilaisissa liikuntakampanjoissa, joilla edistetään asukkaiden terveyttä, liikkumisen lisäämistä ja kestävää kehitystä. Muista kaupungin liikuntakampanjoista voi lukea lisää Liikuntakampanjat -sivulta. Juuri nyt on myös menossa LiikU syksyllä -kampanja. Osallistu vaikka molempiin!